Belysning festtelt

Belysning til festtelt eller bare fest kan lejes hos Stautrup Fest Udlejning. Vi har stor erfaring med fester og arrangementer hvor hygge indgår. lys er med er med til at skabe hyggelige og varme stemninger, derfor tilbyder vi selvfølgelig også dette . Vi kan hjælpe dig med forskellige typer lys, som lyskæder eller lysekroner.

 

Priser på lysudlejning

Vi tilbyder flere forskellige typer lys til skarpe priser.

Belysning til festen fra (pr. stk.):

 • Lyskæde med kulørte eller klare pærer 6 m.  – 250 kr.
 • Lyskæde med kulørte eller klare pærer 20 m.  – 650 kr.
 • Lysekroner m. 6 kupler – 250 kr.
 • Paniklys til dansegulvet  – 450 kr.

Derudover tilbyder vi også leje af elegante lysestager, så du kan have levende lys til dit arrangement. Besøg vores webshop og se vores store udvalg af lys og lysestager.

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Lej lys til dit telt eller fest igennem vores webshop

  Udlejning af lys i Århus og hele Østjylland

  Vi tilbyder udlejning af lys i Århus og hele Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder selvfølgelig lys til din fest eller arrangement.

  Du kender det nok og er en af grundene til at du er havnet her. Du skal holde en fest for venner, familie eller måske endda arrangere en fest for firmaet, men har selvfølgelig ikke lyskæde og lysekroner til at skabe nok belysning til de sene aftener.

  Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret lys efter dine behov. Når du lejer igennem os, skal du ikke bekymre dig om der er lys nok – Det sørger vi selvfølgelig for.

  Leje af belysning til telt

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi leje af belysning til telt i forskellige størrelser og former. Vi sørger både for praktisk lys til de sene aftener, så gæsterne kan orientere sig, men tilbyder også lys der skaber hygge stemning. Har du spørgsmål til vores belysning er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med duge, popcorn maskine og telte i alle tænkelige størrelser.