Leje af service hos Stautrup Fest Udlejning kan være en fordel hvis du får mange gæster til dit arrangement. Det er nemlig flot og elegant hvis servicen er pæn og ens hele vejen om bordet. Det sørger vi selvfølgelig for. Det er nemlig de færreste der har service nok til større fester eller arrangementer- og opvasken står vi selvfølgelig for! Find inspiration til din borddækning og service nedenfor.

 

Udvalg og priser

Vi tilbyder flere forskellige typer service til priser hvor alle kan være med. Vælg mellem vores Donna porcelæn, hvidt porcelæn eller vores flotte Figgjo porcelæn med guldkant. Vi tilbyder mange forskellige tallerkner i forskellige størrelse. Find inspiration i billeder nedenfor eller besøg vores shop lige her.

Lej hvidt porcelæn (pr. stk.):

 • Middagstallerken fra 3,75 kr.
 • Frokosttallerken 3,50 kr.
 • Dyb tallerken 3,50 kr.

Derudover tilbyder vi også kagetallerkner, under/overkopper og meget mere.

Lej Figgjo porcelæn med guldkant (pr. stk.):

 • Dækketallerken 8 kr.
 • Middagstallerken 6,50 kr.
 • Frokosttallerken 6 kr.

Lej bestik (pr. stk.):

Middagsske – kniv og gaffel 3,50 kr.

Derudover tilbyder vi også kagetallerkner, under/overkopper og meget mere.

Se alle priser og det store udvalg i vores webshop her

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Lej igennem vores webshop

  Leje af service i Århus og hele Østjylland

  Vi tilbyder leje af service i Århus og hele Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder selvfølgelig flot og lækkert service til din fest eller arrangement.

  Du kender det nok og er en af grundene til at du er havnet her. Du skal holde en fest for venner, familie eller måske endda arrangere en fest for firmaet, men har selvfølgelig ikke service nok til at alle gæster. Fordelen ved at leje service igennem os, er at du får ens service som er stilrent og sammenhængende. Det mener vi pynter på en borddækning.

  Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret service efter dine behov. Når du lejer igennem os, skal du ikke bekymre dig om der er bestik og tallerkner nok – Det sørger vi selvfølgelig for.

  Leje af bestik, service og krystalglas

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi leje af bestik, service og krystalglas til enhver fest. Vi sørger service til alle måltider, flotte og elegante tallerkner, som skaber et stilrent look . Har du spørgsmål til vores service er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med duge, popcorn maskine, borde / stole og partytelte i alle tænkelige størrelser.