Partytelt udlejning

Partytelt udlejning eller festtelte kan nemt og hurtigt lejes hos Stautrup Fest Udlejning. Vi har stor erfaring med fester og arrangementer af enhver størrelse, som kræver professionelle partytelte. – Uanset om du som privat person skal holde fest eller er en virksomhed. Vi står selvfølgelig for opsætning og nedtagning når du lejer igennem os.

 

Priser og størrelser

Vi tilbyder partytelte i alle størrelser og tilbyder telte til langt over 100 mennesker og op mod 600 kvm2 telte. Prisen variere alt efter størrelsen. Levering, opstilling og nedtagning er inkluderet i prisen. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til teltstørrelserne er du altid velkommen til at ringe eller skrive.
Vi tilbyder telte i størrelserne fra 3×3 m til 18×33 m – Og selvfølgelig alt der i mellem. Se vores priseksempel nedenfor eller besøg vores shop.

Partytelt 3×9 m

Et partytelt 3×9 m kan lejes til 3.200 kr. 

Partytelt 3×9 m Inkl. gulv – 4.145 kr.

Partytelt 6×12 m

Partytelt 6×12 m kan lejes til 5.500 kr.

Partytelt 6×12 m inkl. gulv – 8.020 kr. 

Find inspiration nedenfor eller se vores udvalg af telte i alle størrelser lige her.

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Lej partytelte igennem vores webshop

  Udlejning af partytelte i Århus og hele Østjylland

  Vi tilbyder udlejning af partytelte i Århus og hele Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder selvfølgelig telte til din fest eller arrangement.

  Vi gør det nemt for dig!

  Når du lejer igennem Stautrup Fest Udlejning skal du ikke koncentrere dig opsætning og nedtagning. Vi er professionelle leverandører af telte og står for alt selv.

  Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret telt, gulve og lys efter dine behov.

  Leje af partytelt

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi leje af telt i forskellige størrelser og former. Vi har eksempelvis også flotte pavillioner. Vi sørger for alt det praktiske og tilbyder også belysning til de sene aftener, så gæsterne kan orientere sig, men tilbyder også lys der skaber hygge stemning. Har du spørgsmål til vores telte, gulve eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med duge, service popcorn maskine og telte i alle tænkelige størrelser.

  Partytelt med gulv

  Party uden dansegulv? Nej, det lyder ikke som et rigtig party. Det kan derfor være en god idé at bestille gulv med til dit telt, da du først og fremmest skåner græsplænen i din have, men du skaber også de bedste forudsætninger for, at holde den bedste fest, hvor gæsterne kan slå sig løs på dansegulvet.