Vi har ved Stautrup Fest Udlejning stor erfaring i netop bryllups fester. Derfor har vi i år gjort endnu mere for, at det både bliver hyggeligt og ikke mindst flot og elegant. Vi har derfor investeret i et nyt bryllupstelt, med elegante gardiner i loft og sider, flotte lysekroner, samt fast entre dør.

 

 

En meget speciel dag

Siden 1985 har vi været leverandør af telte, duge og service til alle slags arrangementer. Et bryllup er specielt og en dag du aldrig vil glemme. Vi hjælper selvfølgelig med at gøre jeres bryllupsdag uforglemmelig og hyggelig. Bedst af alt er, at vi står for alt det praktiske, så du kan fokusere på det det virkelig handler om.

Vi opfylder dine ønsker om stil, indretning og borddækning til dit bryllup. Kun fantasien sætter grænse og det skal vi nok hjælpe dig med at få forløst.
Hos Stautrup Fest Udlejning sætter vi en dyd i at præsentere os selv professionelt. Du kan derfor altid regne med, at det du bestiller kommer i den bedste stand og kvalitet, så din fest bliver flot og præsentabel.

Hos Stautrup Fest Udlejning er vi meget behjælpelig med at give vores kunder inspiration til bordopdækning og meget mere.