Teltudlejning hos Stautrup Fest Udlejning, kan være en god idé hvis du skal holde et arrangement eller fest. Vi har stor erfaring med fester og arrangementer af enhver størrelse, som kræver professionelle telte. – Uanset om du som privat person skal holde fest eller er en virksomhed. Vi står selvfølgelig for opsætning og nedtagning når du lejer igennem os.

 

Priser og størrelser

Vi tilbyder udlejning af telte i alle størrelser og tilbyder telte til langt over 100 mennesker og op mod 600 kvm2 telte. Prisen variere alt efter størrelsen. Levering, opstilling og nedtagning er inkluderet i prisen. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til teltstørrelserne er du altid velkommen til at ringe eller skrive.
Vi tilbyder telte i størrelserne fra 3×3 m til 18×33 m – Og selvfølgelig alt der i mellem. Se vores priseksempel nedenfor eller besøg vores shop.

 

Telt på 3×9 m

Et telt 3×9 m kan lejes til 3.360 kr. 

Telt 3×9 m Inkl. gulv – 4.350 kr.

Telt 6×12 m

Telt 6×12 m kan lejes til 5.780 kr.

Telt 6×12 m inkl. gulv – 8.420 kr. 

Find inspiration nedenfor eller se vores udvalg af telte i alle størrelser lige her.

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Lej partytelte igennem vores webshop

  Leje af telt i Århus og hele Østjylland

  Vi tilbyder leje af telt i Århus og hele Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder selvfølgelig telte til din fest eller arrangement.

  Vi gør det nemt for dig!

  Når du lejer igennem Stautrup Fest Udlejning skal du ikke koncentrere dig opsætning og nedtagning. Vi er professionelle leverandører af telte og står for alt selv.

  Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret telt, gulve og lys efter dine behov.

  Leje af telt til 60 personer

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi leje af telt til 60 personer. Vi tilbyder faktisk telte i alle størrelser og former – Vi har altså telte som kan rumme arrangementer på langt over 100 mennesker. Vi sørger for alt det praktiske – du har intet at bekymrer dig om. Vi er professionelle og  tilbyder blandt andet også belysning til de sene aftener, så gæsterne kan orientere sig, men tilbyder også lys der skaber hygge stemning. Har du spørgsmål til vores telte, gulve eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med duge, service popcorn maskine og telte i alle tænkelige størrelser.

  UDLEJNING AF TELTE MED GULV

  Med et lækkert gulv til teltet, får du et stabilt underlag til gæsterne. På den både undgår du også at stole synker ned i græsset. Derudover er telte med gulv bare altid lidt federe.

  Først og fremmest hjælper gulvet med at holde på varmen i teltet. Kulden fra jorden har svære ved at trække op igennem gulvet.

  Derudover kan du altid vælge at få leveret varmekanoner, som kan tændes efter behov eller når kulden nærmer sig. På den måde sikre du en behalig temperatur i teltet og hvis dette kombineres med gulv, så holder dit telt endnu bedre på varmen.

  FAQ

  Hvor mange kvadratmeter pr person?

  Vi anbefaler omkring 2 kvadratmeter pr. person. Gerne mere.

  Vi mener nemlig, at det skal være behageligt for dine gæster at være i teltet. Der skal være plads til armbevægelser og at gæsterne frit kan bevæge sig rundt.

  Hvor stort et telt til 70 personer?

  Vi anbefaler 140 kvadratmeter til 70 personer. Husk her at tage forbehold for borde og stole som også fylder en del.

  Hvor stort et telt til 50 personer?

  Vi anbefaler 100 kvadratmeter til 50 personer.