Hos Stautrup Fest Udlejning kan du selvfølgelig også leje en Popcornmaskine til din fest eller arrangement. For til gode fester er der selvfølgelig også snacks!

Popcornmaskinen er klassisk og vækker glæde hos dine gæster. Popcornmaskinen er lige som fadølsanlægget, et sted gæsterne samles og hygger omkring.

Vores popcornmaskiner kan nemt sættes op og kræver hverken kokke eller en ph.d. raketvidenskab. Du skal blot tilslutte strøm, korn og fedt.

 

Priser

Popcornmaskinen koster 525 kr. at leje.

Tilbehør som korn, salt, fedt og bægre koster 265 kr.

Se hele vores udvalg lige her.

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Lej popcornmaskiner til din fest eller arrangement igennem vores webshop

  Leje af popcornmaskine i Århus og Østjylland

  Vi tilbyder leje af popcornmaskiner i Århus og Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder selvfølgelig popcornmaskiner til din fest eller arrangement.

  Du kender det nok og er en af grundene til at du er havnet her. Du skal holde en fest for venner, familie eller måske endda arrangere en fest for firmaet, men  mangler “prikken over iét”. Popcornmaskinen er genial til at skabe gode stemninger og er selvfølgelig altid et kæmpe hit hos de små!

  Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret popcornmaskinen efter dine behov.

  Udlejning af popcornmaskiner og varmeskab til festen

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi leje af popcornmaskiner og varmeskab. Vi sørger både for det praktisk. Det eneste du skal gøre er, at tænde for maskinen tilsætte salt, korn og fedt og bum – pop pop, så er de klar 🙂 Derudover tilbyder vi også udlejning af varmeskab, som især bliver brugt til “bacon snacks”.  Har du spørgsmål til vores maskiner er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med duge, lys, og parytelte i alle tænkelige størrelser.