Gulv til telt udlejning

Gulv til telt udlejning hos Stautrup Fest Udlejning. Vi har stor erfaring med fester og arrangementer, som ofte betyder mange mennesker. Vi kan hjælpe dig med gulv men også telt til din fest eller arrangement. Vi sørger hele tiden for have et stort udvalg, så du har gulv som passer til dit telt og arrangement. Gulve til fest og arrangementer kan med fordel lejes, for først og fremmest, at skåne græsplanen i haven, men derudover, giver gulvene et stabilt og behageligt underlag for gæsterne.

 

Vi tilbyder også teltudlejning, og sørger selvfølgelig for opsætning og nedtagning.

Priser

Vi tilbyder to forskellige typer gulve til overskuelige priser. Vælg mellem gulv lavet i materialet plast eller træ.

Vores gulve kan lejes fra (pr. m2):

 • Plastgulv – 35 kr. (ved leje af telt)
 • Plastgulv – 40 kr. (uden leje af telt)
 • Trægulv – 40 kr. (ved leje af telt)

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Lej gulv igennem vores webshop

  Leje af gulv til telt  i Århus og hele Østjylland

  Vi tilbyder leje af gulv til telt i Århus og hele Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder selvfølgelig gulv til telt udlejning.

  Du kender det nok og er en af grundene til at du er havnet her. Du skal holde en fest for venner, familie eller måske endda arrangere en fest for firmaet, men har ikke nok borde og stole til alle gæsterne.

  Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret borde og stole efter dine behov. Når du lejer igennem os, skal du ikke tænke på om deres er borde og stole nok – Det sørger vi selvfølgelig for.

  Gulv til partytelt

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi også leje af gulv til partytelt. Så hvis du skal holde party i telt, så er du havnet det rette sted. Vi sørger for lækkert gulv til dit telt, så du sikre jævn belægning i teltet og et solidt dansegulv.

  Med et lækkert gulv til teltet, får du et stabilt underlag til gæsterne. På den både undgår du også at stole synker ned i græsset. Derudover er telte med gulv bare altid lidt federe.

  Først og fremmest hjælper gulvet med at holde på varmen i teltet. Kulden fra jorden har svære ved at trække op igennem gulvet.

  Derudover kan du altid vælge at få leveret varmekanoner, som kan tændes efter behov eller når kulden nærmer sig de sene aftenern. På den måde sikre du en behagelig temperatur i teltet og hvis dette samtidig kombineres med gulv, så holder dit telt endnu bedre på varmen.

  Har du spørgsmål til vores gulve er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med duge, popcorn maskine og telte i alle tænkelige størrelser.