Leje af duge hos Stautrup Fest Udlejning. Vi har stor erfaring med fester og arrangementer, som dertil ofte kræver borddækning og flotte duge. Derfor sørger vi hele tiden for have et stort udvalg duge, så din borddækning både bliver hyggeligt og ikke mindst flot og elegant.

Vores duge kan bruges til alle arrangementer! Uanset om det er havefest, bryllup eller noget helt tredje. For os betyder det meget, at vores kunder er tilfredse og du kan roligt overlader det praktiske til os. Vi levere altid flotte og rene duge til dit arrangement.

 

Størrelser & priser

Vi tilbyder forskellige størrelser duge til enhver lejlighed til en gode priser.

Vores hvide duge kan lejes i følgende størrelser og koster:

 • 140 x 140 cm. – 50 kr. pr. stk.
 • 140 x 180 cm. – 58 kr. pr. stk.
 • 140 x 230 cm. – 65 kr. pr. stk.

Prisen er inklusiv vask og rens!

  Bestil igennem vores webshop eller kontakt os lige her!

  Dette website er beskyttet af reCAPTCHA som er udviklet af Google: Privatlivspolitik og servicebestemmelser er gældende.

  Bestil og lej Duge igennem vores webshop

  Udlejning af duge i Århus og hele Østjylland

  Vi tilbyder udlejning af duge i Århus og hele Østjylland. Vi sørger for alt til festen, undtagen gæsten. – Og det samme gælder duge.

  Du kender det nok. Du skal holde en fest for venner, familie eller måske endda arrangere en fest for firmaet, men har ikke nok ens duge til hele borddækningen. Bare rolig, det er helt normalt. Hvem har også duge til en hel fest?

  jooo.. Det har vi. Alt du skal gøre er, at besøge vores webshop eller kontakte os. Så sørge vi for at få leveret dugene efter dine behov. Når du lejer duge ved os, så skal du heller ikke tænker på vask og rens. Det sørger vi selvfølgelig for.

  Leje af runde duge

  Hos Stautrup Festudlejning tilbyder vi også leje af runde duge til forskellige bord størrelser. Har du spørgsmål til størrelserne er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hos Stautrup festudlejning har vi alt til festen og kan både servicere dig med borde/stole, popcorn maskine,  og telte i alle tænkelige størrelser.